Nolobiet sīpolu un ķiploku un sagrieziet tos nelielos kubiņos.
Uzkarsējiet olīveļļu pannā.
Vispirms sautējiet sīpolu un pēc tam pievienojiet ķiploku.
Sēnes sagrieziet šķēlītēs, pievienojiet pannai un viegli apcepiet. Pievienojiet vārītas lēcas un pielejiet kokosriekstu pienu.
Papildiniet ar citrona sulu, sāli un pipariem. Noņemiet pannu no uguns un iemaisiet spinātu lapas.
Pasniedziet ar grauzdētu bageti.
Brūno lēcu vārīšana klasiskajā katlā aizņem aptuveni stundu. Ātrāk tās pagatavosiet, ja izmantosiet ātri vārāmo katlu. Tas ietaupa ne tikai laiku, bet arī naudu.
Vecgada vakarā jāēd skābi kāposti, jo tad tiks apēsts viss skābums, kas sakrājies aizejošā gada laikā. Taču neēdiet tos Jaungada dienā, jo tad viss gads būs skābs.
Foto: Kitchen Story