Uzklājiet Valentīndienas galdu pēc iespējas romantiskāk ar sarkaniem ziediem, svecēm un sirsniņām.
1. Vispirms no pudiņa maisījuma un piena pagatavojiet pudiņu. Ielejiet to glāzēs. Tad sāciet dekorēt ar zemenēm, kas sagrieztas plānās šķēlītēs.
2. Vidū ielieciet veselu zemeni vai izgrieziet sirds formu. Rotājiet glāzes ar stilīgām sarkanām lentītēm.
Izmēģiniet šos mīkstos virtuļus – tie padarīs Valentīndienu vēl saldāku!
Rozā glazūru var iegādāties jau gatavu vai panākt, iekrāsojot balto šokolādi ar pārtikas krāsvielu.
Rotājiet ar zemenēm, kas izgrieztas sirds formā.
Pievienojiet ēdamos ziedus, piemēram, margrietiņas vai kumelītes.
1. Apsmērējiet glāžu malas ar zemeņu sulu.
2. Apviļājiet glāzi rozā cukurā.
3. Lieciet glāzēs saldētās zemenes.
4. Ielejiet kombuču un, ja vēlaties, atšķaidiet ar nedaudz gāzētā ūdens.
5. Maigi pārkaisiet ar pārtikas gliteriem.
6. Izdekorējiet glāzi ar zemenēm sirds formā.