Pareizā virtuves aprīkojuma atrašana ir īsts izaicinājums, it īpaši, ja tā ir jūsu pirmā virtuve. Pannas, katli, bļodas un visi šie piederumi... Nav brīnums, ka kulinārijas mākslas iesācēji var justies nedaudz apjukuši. Taču, lai netērētu lieki laiku, mēs esam sagatavojuši jums sarakstu ar lietām, bez kurām virtuvē neiztikt.
Un, ja ar laiku ēdienu gatavošana jums kļūst par arvien iemīļotāku ndoarbi, tad vienmēr varat papildināt savu virtuvi ar profesionālāku aprīkojumu.
Virtuves aprīkojumā jābūt vismaz vienam katlu un pannu komplektam. Sākumā pietiks ar vienu lielāku katlu (apmēram 3 litri) un vienu mazāku mērces katliņu.
Un jums noteikti noderēs kvalitatīva 24–26 cm panna. Šajā pannā ātri pagatavosi ne tikai pankūkas, bet arī Āzijas ēdienus četrām personām.
Pannu un katlu materiālu izvēlieties atbilstoši jūsu plīts veidam. Un neaizmirstiet par vākiem!
Padoms: