1. Ievietojiet visas piparkūku cepumu sastāvdaļas virtuves kombaina bļodā, izmantojiet K veida uzgali un maisiet to apmēram 10 minūtes.
2. Gatavo mīklu ietin pārtikas plēvē un atdzesē ledusskapī vismaz 2 stundas, bet vislabāk, ja to var atstāt uz nakti.
3. Pēc tam mīklu izņemiet ārā, atstājiet to 20 minūtes un tad uz miltiem nokaisītas virsmas izrullējiet to apmēram 5 mm biezumā.
4. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Izmantojiet augšējo un apakšējo karsēšanu ar karstu gaisu.
5. Ar Lieldienu cepumu formiņām izspiediet cepumu formiņas.
6. Izspiestās piparkūkas pārceliet uz cepešpannas, kurā ieklāts cepamapīru un cepiet 8–10 minūtes. Esiet uzmanīgi, lai cepšanas laikā tās neapdegtu!
7. Ļaujiet gatavajām piparkūkām atdzist un pārceliet tās uz režģa vai šķīvja, lai atdzistu. Dekorēt vēlams nākamajā dienā.
8. Sagatavojiet glazūru. Vispirms kārtīgi izsijājiet cukuru, lai glazūrā neveidotos gabaliņi.
9. Cukuru, citronu sulu un olu baltumu saputojiet bļodā, līdz masa iegūst vienmērīgu konsistenci.
10. Ievietojiet konditorejas maisiņu augstā glāzē, pārlieciet malas pāri glāzes malai un piepildiet maisiņu ar glazūru. Rotājiet pēc vēlēšanās.