Black Friday | Līdz pat 60% atlaide vairāk nekā 40 000 precēm →
10 € DāvanaReģistrācijaPieteiktiesGrozsMenu

Lieldienu cepumi ar pavasarīgu motīvu

Šajās Lieldienās varat bagātināt svētku galdu ar gardiem un interesanta dizaina cepumiem, kurus izcept ir ļoti vienkārši. Mēs esam parūpējušies arī par padomiem, kā tos dekorēt, lai piešķirtu galdam pavasara noskaņu.
Lieldienu cepumi ar jauku pavasara motīvu būs gatavi pavisam ātri

Lieldienu cepumi ar jauku pavasara motīvu būs gatavi pavisam ātri

Kas nepieciešams?

Mīklai:

  • 210 g miltu
  • 140 g sviesta
  • 70 g pūdercukura
  • 2 olu dzeltenumi
  • vaniļa un citrona miziņa aromātam

Pildījumam un dekorēšanai:

  • aprikožu vai cits oranžas krāsas ievārījumus
  • šokolādes skaidiņas vai sarīvēta šokolāde
  • zaļa glazūra (to var aizstāt, piemēram, ar citronmelisas lapām)

Bonami padoms: jums noderēs apaļu cepumu formiņu komplekts. Mazākas formiņas burkānu formas izgriešanai var izmantot, piemēram, konditorejas uzgaļus.

Pagatavošana

  1. Pagatavojiet mīklu no iepriekš minētajām sastāvdaļām vai izmantojiet veikalā pirkto. Pēc tam, kad tā ir atdzesēta ledusskapī, varat to sākt rullēt.
  2. Izgrieziet ar cepumu formiņām apļus.
  3. Pusē no apļiem izgrieziet burkāna formu ar trim mazākiem apļiem (tas izskatīsies pēc sniegavīra, bet apgrieztā veidā).
  4. Lieciet cepeškrāsnī uz 10 minūtēm 180 grādu temperatūrā.
  5. Izceptos apļus apsmērējiet ar ievārījumu.
  6. "Burkānus" dekorējiet ar plānām šokolādes skaidiņām.
  7. Lapas krāsojiet ar zaļu glazūru vai izveido no citronmelisas lapām.
  8. Pasniedziet uz glītas paplātes. Varat pārkaisīt ar pūdercukuru.

1. solis

1. solis

2. solis

2. solis

3. solis

3. solis

4. solis

4. solis

5. solis

5. solis

6. solis

6. solis

7. solis

7. solis

8. solis

8. solis