Veidni ietaukojiet ar sviestu un pārkaisiet ar miltiem.
Lieciet bļodā olu dzeltenumus, olas, rīvētu miziņu un cukuru. Uzkarsējiet bļodu ūdens peldē virs katla ar karstu ūdeni un maisiet, līdz maisījuma temperatūra sasniedz 55°C.
Visu sakuliet blenderī vai virtuves kombainā, līdz masa kļūst bieza. Lēnām maisot, pievienojiet miltus un cepamo pulveri. Kad maisījums kļūst viendabīgs un gluds, pievienojiet sukādes, dzērvenes un pašās beigās – izkusušo un atdzesēto sviestu.
Ielejiet mīklu sagatavotā veidnē un vienmērīgi izlīdziniet. Cepiet 170 °C temperatūrā apmēram 40 minūtes.
Pārbaudiet kūku ar koka iesmiņu, pirms to izņemat no cepeškrāsns. Kad koka iesmiņu izņemat no kūkas, tam jābūt sausam.
Kad kūka izcepta, ļaujiet tai dažas minūtes atdzist, pēc tam izceliet to uz metāla režģa un ļaujiet tai pilnībā atdzist.
Uzkarsējiet katlā krējumu līdz 60 °C, pievienojiet bļodā ar sasmalcināto šokolādi un maisiet, līdz izveidojas gluda masa.
Izlieciet kūku uz režģa, zem kura novietota paplāte, lai nenosmērētu galdu ar glazūru. Aplejiet kūku ar glazūru un dekorējiet ar atlikušajām dzērvenēm un sukādēm.
Foto: In kitchen with Zuz