Pagatavošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C, sagriež zemenes, sajauc tās ar sīrupu un pēc izvēles – ar plūškoka ziediem.
2. Ietauko cepamo formu un pārkaisa ar miltiem vai mannu.
3. Sakuļ olas ar cukuru.
4. Pievieno atlikušās sastāvdaļas (visu, izņemot zemenes ar sīrupu). Sajauciet tās.
5. Visbeidzot pievieno jau iepriekš sagatavotās zemenes (ar plūškoka sīrupu). Viegli samaisa.
6. Maisījumu ielej veidnē un ievieto cepeškrāsnī uz 40 minūtēm. Lai pārbaudītu, vai kūka ir gatava, var izmantot koka zobu bakstāmo vai naža galu.
7. Kūku var nedaudz apslacīt ar plūškoka sīrupu un apkaisīt ar pūdercukuru vai pārklājiet ar izkausētu šokolādi.