1. Nomazgājiet bieti, nogrieziet galus no abām pusēm, taču nenomizojiet to.
2. Foliju iesmērē ar eļļu, ievieto bieti. Pievieno sāli un piparus.
3. Bieti labi ietin folijā un cep aptuveni stundu 190 grādos sakarsētā krāsnī.
4. Pēc cepšanas ļaujiet bietei atdzist. Noņemiet miziņu.
5. Sasmalciniet bieti kubiņos un izveidojiet biešu biezeni, līdz tiek iegūta viendabīga masa.
6. Bļodā sajauciet kopā miltus, olas, olas dzeltenumu, sāli, biešu biezeni. Maisiet, līdz tiek iegūta gluda mīkla.
7. Ietiniet mīklu plastmasas plēvē un ļaujiet tai divas stundas atpūsties istabas temperatūrā.
8. Izmantojot makaronu veidošanas mašīnu vai mīklas rulli, izrullējiet plānu mīklu.
9. No mīklas izgrieziet sirds formas.
10. Lai pagatavotu pildījumu, sajauciet rikotu un parmezānu. Smalki sagrieziet timiānu un pievienojiet pildījumam.
11. Pievienojiet sāli un piparus.
12. Lieciet vienu tējkaroti pildījuma mīklas centrā un virsū uzlieciet otru sirds formā izgrieztu mīklas gabaliņu.
13. Vāriet verdošā ūdenī, līdz ravioli uzpeld. Ļaujiet tiem dažas sekundes pavārīties, tad izņemiet tos.
14. Pannā apmēram trīs minūtes kausējiet sviestu. Kad tas sāk smaržot, pievienojiet nelielos gabaliņos sagrieztas salvijas lapas. Pievienojiet sāli.
15. Gatavos biešu ravioli pārlej ar sviesta un salvijas mērci un pārkaisa ar sasmalcinātiem valriekstiem.