Sajauciet visas sausās sastāvdaļas bļodā, tad pievienojiet sviestu, olas un citrona miziņu un vaniļu. Samaisiet, līdz iegūstat gludu un stingru mīklu.
Gatavo mīklu ietiniet pārtikas plēvē un ļaujiet ledusskapī nostāvēties līdz nākamajai dienai.
Ja jums trūkst laika, atstājiet ledusskapī vismaz 2 stundas.
Pagatavoto mīklu pa gabaliņiem izrullējiet ar mīklas rulli un izgrieziet cepumus ar cepumu formiņām. Gatavās figūriņas izvietojiet uz cepampapīra, kas izklāts uz cepešpannas.
Cepiet cepeškrāsnī apmēram 7 minūtes 170 °C temperatūrā. Tūlīt pēc cepšanas izņemiet cepumus no karstās cepešpannas, lai tie neapdegtu.
Pēc tam uz atsevišķiem gabaliņiem uzsmērējiet savu iecienītāko ievārījumu. Parasti šiem cepumiem, kas paši par sevi ir ļoti saldi, ieteicams izmantot skābākus ievārījumus, piemēram, upeņu.
Pirms pasniegšanas varat pievienot vēl nedaudz cukura.
Foto: In kitchen with Zuz