Bonami adventes kalendārs | Atklājiet šodienas atlaidi →
10 € DāvanaReģistrācijaPieteiktiesGrozsMenu

7 prosecco kokteiļi, kas jūs atsvaidzinās

Piemēroti vasaras ballītei, bārbekjū vai vienkārši atspirdzinoties karstā vasaras vakarā – mēs esam sagatavojuši idejas, kā pagatavot prosecco kokteiļus. Lielāko daļu sastāvdaļu var atrast ledusskapī vai dārzā.
Atsvaidzinoši prosecco kokteiļi apvienojumā ar dažādiem sīrupiem un sulīgiem augļiem.

Atsvaidzinoši prosecco kokteiļi apvienojumā ar dažādiem sīrupiem un sulīgiem augļiem.

Mimoza

Kas nepieciešams?

  • 75 ml svaigas apelsīnu sulas
  • 75 ml šampanieša vai prosecco
  • apelsīna šķēle dekorēšanai
Pagatavošana:

  1. Piepildiet glāzi līdz pusei ar svaigu apelsīnu sulu.
  2. Tad piepildiet glāzi līdz pusei ar prosecco.
  3. Viegli samaisiet un pēc vēlēšanās dekorējiet ar apelsīna šķēlīti.

Hugo

Kas nepieciešams?

  • 100 ml prosecco
  • 40 ml plūškoka sīrupa
  • gāzētais ūdens
  • piparmētra dekorēšanai
  • laima vai citrona šķēle dekorēšanai
  • ledus
Pagatavošana:

  1. Piepildiet glāzi ar ledu.
  2. Pievienojiet plūškoka sīrupu, prosecco un uzlejiet gāzēto ūdeni.
  3. Dekorējiet ar piparmētru lapiņām un laima vai citrona šķēlīti.

Bellini

Kas nepieciešams?

  • 100 ml prosecco
  • 100 ml persiku biezeņa vai sulas
Pagatavošana:

  1. Ielejiet persiku biezeni atdzesētā glāzē un uzlejiet prosecco.
  2. Dekorējiet ar persiku un citronmelisas zariņu.
Padoms: glāzes atdzesējiet saldētavā. Bellini netiek gatavots ar ledu.

Rossini

Kas nepieciešams?

  • 70 ml prosecco
  • 30 ml zemeņu biezeņa
  • zemeņu šķēlītes dekorēšanai
Pagatavošana:

  1. Sagatavojiet šampanieša glāzi un atdzesējiet to.
  2. Ielejiet glāzē zemeņu biezeni un uzlejiet prosecco.
  3. Viegli samaisiet un dekorējiet ar zemeņu šķēlīti.

Aperol Spritz

Kas nepieciešams?

  • 75 ml prosecco
  • 50 ml Aperol
  • 25 ml gāzētais ūdens
  • ledus
  • apelsīna šķēle dekorēšanai
Pagatavošana:

  1. Piepildiet glāzi ar ledu.
  2. Pievienojiet prosecco, Aperol un gāzēto ūdeni.
  3. Viegli samaisiet un dekorējiet ar apelsīna šķēli.

Limoncello Spritz

Kas nepieciešams?

  • 50 ml limoncello
  • 75 ml prosecco
  • 25 ml gāzētais ūdens
  • ledus
  • citrona šķēlīte dekorēšanai
Pagatavošana:

  1. Piepildiet glāzi ar ledu.
  2. Pievienojiet limoncello, prosecco un gāzēto ūdeni.
  3. Viegli samaisiet un dekorējiet ar citrona šķēlīti.
Limoncello no sicīliešu saldā citrona piešķir prosecco saldskābu garšu.

Limoncello no sicīliešu saldā citrona piešķir prosecco saldskābu garšu.

Izbaudiet atdzesētu kokteili uz balkona.

Izbaudiet atdzesētu kokteili uz balkona.

Garibaldi Spritz

Kas nepieciešams?

  • 50 ml Campari
  • 100 ml apelsīnu sulas
  • Prosecco
  • piparmētras zariņš vai apelsīna šķēlīte dekorēšanai
Pagatavošana:

  1. Ievietojiet glāzē ledu un pievienojiet Campari.
  2. Ielejiet apelsīnu sulu, uzlejiet prosecco un dekorējiet.
Padoms: parastas apelsīnu sulas vietā varat pagatavot ledusaukstu apelsīnu sulu un pārliet to ar alkoholu.
Izmēģiniet apelsīnu biezeņa variantu.

Izmēģiniet apelsīnu biezeņa variantu.

Papildiniet saldēto apelsīnu ar Campari un prosecco.

Papildiniet saldēto apelsīnu ar Campari un prosecco.