Mīkla:
300 g miltu,
100 g pūdercukura,
200 g sviesta,
1 ola,
citrona miziņa no puses citrona.
Krēms:
4 ēdamkarotes ruma,
2 snikera batoniņi,
2 ēdamkarotes pūdercukura,
200 g sviesta.
Dekorēšanai:
šokolādes glazūra,
rīvēts snikers.
Izsijājiet miltus un cukuru, pievienojiet 1 olu, mīkstu sviestu un citrona miziņu. Samaisiet mīklu un ļaujiet tai ledusskapī atdzist. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
Izrullējiet mīklu un izgrieziet vēlamās formiņas aptuveni 3 mm biezumā. Cepiet cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 8–10 minūtes.
Lai pagatavotu krēmu, saputojiet sviestu istabas temperatūrā, pievienojiet cukuru, rumu un smalki sarīvētu snikeru.
Pārlejiet cepumus ar šokolādes glazūru un pārkaisiet ar rīvētu snikeru. Cepuma apakšu apsmērējiet ar krēmu un tad salīmējiet kopā.